Huoltoasemaleikittelyä

Olen jo muutamaan kertaan laittanut ison käden Shell-huoltoasemien munkkikattilan äärellä oleville paistajille, mutta viimeistään nyt olen vakuuttunut siitä, että laatu kestää Shellistä riippumatta. Viimeisin maisti tästä tuli Mäntsälästä. Talon munkki oli erinomainen ja kahvion mainosruuduilla pyöri hauskasti tehtyjä munkkiaiheisia mainoksia. Valitettavasti puhelimestani sammui juuri sillä hetkellä akku, kun olin ottamassa niistä kuvia, mutta käykää itse katsomassa.

Munkkikulkuri arvostaa myös kovasti tarjontaa - perusrinkeliä on tarjolla sekä pienenä, että isona versiona, munkkinälästä riippuen. Paikassa kohtaa kolme munkin nauttimiseen liittyvää tärkeää asiaa eli 1) tuote on aina tuore ja maultaan hyvä (esim. rasvat vaihdettu riittävän usein kattilassa) 2) asiakasta ajatellaan tarjoamalla perusmunkista erilaisia vaihtoehtoja ja 3) huoltoaseman kruunu kahvilassa on munkki ja se näkyy siellä.

Munkki oli erinomainen, juuri kattilasta tuotu, kuohkea taikina, ja juuri oikea määrä sokeria. Pehmeys oli täydellinen Munkkikulkurin sormien väliin, ja siksi se suli suuhun niin, että maut täyttivät suun jokaisen tuntosolun. On helppo olla ylpeä ja mainostaa, kun osaa.

Suositut tekstit