Munkkikulkuri Munkkibaarissa

Siinä missä viime viikolla Munkkikulkuri pyörähti Munkkikahvilassa, nyt mentiin melkein pikkutunneille, kun paikkana oli Munkkibaari.

Pikkutunneille ei kuitenkaan johdattanut paikka, tai tavallaan kyllä. Fazerin Munkkibaariin kuuluu liuta uusia munkki-innovaatioita ja vanhoja perustuotteita, joita yhdistää kuuluminen samaan perheeseen – Munkkibaariin. Kaupasta haettuasi voit napostella ne silloin, kun maistuu (ja ainahan munkki maistuu, tai…)

Fazerin perusmunkit ovat kyllä kuuluneet Munkkikulkurin syömägalleriaan silloin, kun erityisempää ei ole tarjolla. Nyt rohkaisin mieleni, ja kallistuin vähän tuntemattomalle vesille, sillä Munkkikulkuri ei yleensä ole innoissaan eri makujen sekaisinläträämisestä. Mutta koska Pätkis on suklaiden aatelia, ja Munkki on Munkki, niin otin lähimarketista pari pakettia maistille.

Olisi kannattanut jättää väliin, ja ostaa munkit erikseen, kuten Pätkiksetkin. Munkki oli kyllä kooltaan juuri parahin tuplaespressolle, mutta edes vahva kahvi ei häivyttänyt keinotekoista imelyyttä munkista. Sisältä valui suklaista liejua kuin liisteriä, ja taikinaa, sellaista venyvää, oli vain nimeksi. Jos imelä tuottaisi humalan, tuolla munkilla menisi tainnoksiin. Siksi onkin pakko pohtia, onko kyseessä edes munkki.

Suositut tekstit