Pääsiäsismunkki

Munkkikulkurin jalanjälkiä seuranneet kulkijat tietävätkin, että pidän aina tauon pääsiäistä ennen paaston muodossa. Munkeista kieltäytyminen viikko toisensa perään on raskasta ja vaativaa, mutta kun rakkaasta luopuu hetkeksi, se tuntuu entistä arvokkaammalta.

Munkkikulkuri palasi paastolta suorastaan shokkitunnelmissa, kun pääsiäiseksi lanseerattu uusi tuote - pääsiäismunkki - oli mennyt minulta täysin ohi. Vasta eilen, kun taas vaeltelin munkkihyllyjen äärellä, huomasin tällaisen pääsiäisyllätyksen pesiytyneen kauppoihin. Ja kuten yleensä sesonkituotteen kanssa, tuote on loppu, kun juhlat ovat lopuillaan.

Näin myös ensimmäisenä pääsiäispäivänä, kun Munkkikulkuri tuijotteli tyhjiä pääsiäismunkkikaukaloita silmät järkytyksestä tipahtaneina. Tulevana pääsiäisenä ei parane tehdä yhtä kauheaa virhettä, ja varmistaa, että eri leipomoiden keltapäällysteiset leipomukset ovat hyvissä ajoin Munkkikulkurin maanantailautasella! Toivotetaan uusi munkkituote tervetulleiksi markkinoille. Se toimii hyvin etkoina muutaman viikon kuluttua koittavalle munkin kansallispäivälle - Vapulle!

Suositut tekstit