Nanda – tien päällä taas

Munkkikulkurin kulkurinkengät olivat hetken roikkumassa naulassa syksyn tuulten tuivertaessa ja syyssateiden piiskoessa seiniä ja pihakoivuja. Talven tullen kengät on kuitenkin aika ottaa naulasta ja lähteä etsimään uusia ihania munkkikokemuksia ja nauttia kunnon pakkaslumen narskeesta kenkien alla.


Mikkelin kahviloissa munkkikulkuri tuntee poikkeuksetta olevansa kotonaan. Hyvä palvelu, tunnelmalliset kulmapöydät ja erinomaiset munkit ovat pettämätön kolmikko. Kahvila Nanda on melko uusi, Savilahdenkadulta löytyvä mikkeliläinen tuttavuus, joka huokuu paitsi vanhan talon tunnelmaa, myös hyvin lämmintä palvelua ja erilaisia paikkaan sopivia kulmapöytiä.

Pöytään tarjoiltiin valtavan kokoinen munkki, jossa oli täydellinen paistopinta. Kaunis ulkomuoto, kultainen tuoksu ja rapea ensimaiste jatkoivat ihanan maanantaiaamun aloitusta. Taikina oli onnistuttu silti pitämään erittäin pehmeänä, kuin yllätyksellisenä joululahjana paistokuoren alla. Kardemummaa taikinassa oli käytetty säästeliäästi, mitä jäin kaipaamaan, mutta makuelämyksen mainioutta se ei hälventänyt.  




Suositut tekstit