Heilan Munkki

Kaikkein tavanomaisin treffipaikka ei taida enää olla paikallisessa munkkikuppilassa piipahtaminen. Heinolassa voi kuitenkin syödä Heilan munkkia hyvillä mielin vaikka itsekseen. Paikka on Munkkikulkurin suosikkipysähdyspaikkoja nelostien eteläisellä osuudella ja löytyy Heinolasta ilman isompaa rinkiä pois valtatieltä.

Heila on harvinainen vaihtoehto, kun haluaa syödä muuta kuin ketjuhuoltamoiden standardiruokaa tuolla reitillä ja herkutella hyvillä leipomotuotteilla. Tähän hengenvetoon on pakko kuitenkin muistuttaa, että munkkien osalta Shellin huoltamot onnistuvat munkkien taikomisessa erinomaisesti, kuten vasta pari viikkoa sitten hehkutin.

Heilan Munkki sopii erinomaisesti hyvää kotiruokaa tarjoavan ravintolan leivoskaappiin, tai käytännössä koriin liinan alle. Munkkia menee siihen tahtiin, että tuoretta on tarjolla koko ajan. Mikä sitten on perinteinen munkki kotiruokaa tarjoavassa paikassa? Sellainen, jonka syönti jättää hyvän maun suuhun, mutta josta et varsinaisesti muista hetken päästä mitään. Siksi haluat ottaa heti toisen, pehmeän ja vehnäisen, hennosti maustetun. Pilven kevyttä syötävää!



Suositut tekstit